You lose some, you win some

—————————————————————–
Maandag verloor het viertal thuis met 1-3 van De Penning uit Rozenburg, maar dinsdag was het eerste team in de uitwedstrijd in Schiedam met 5-3 te sterk voor Groenoord. De wedstrijd tegen Groenoord kan op z’n minst een enerverende wedstrijd worden genoemd, die werkelijk pas in de laatste seconden werd beslist. Vooruitlopend op de verslagen hier alvast de individuele uitslagen. In de viertallencompetitie waren het Hans en Lies die Barendrecht samen aan een punt hielpen; Frank en Ab gaven de punten mee naar Rozenburg. In Schiedam waren het Rien (nog voordat we goed en wel aangeschoven waren), Bert en Feike (in die laatste seconden) die een punt in het Barendrechtse zegekarretje stopten; waren het Tjerk-Peter, Robbert&Robert en John die een halfje binnen boord hielden, en was het Jean-Peter die met lege handen naar huis moest. Door de overwinning op Groenoord houdt Barendrecht de eerste plaats in 2B in het vizier.