Wisselend succes

Gisterenavond moesten twee Barendrechts teams spelen. Hans’ viertal won in Ridderkerk knap met 3-1 van Eeuwig Schaak, zeven man van het eerste team zetten thuis een puike prestatie neer tegen Zwijndrecht (3,5-3,5), maar een ernstig falende speler aan het eerste bord moet zich het uiteindelijke verlies met 3,5-4,5 aanrekenen. Straftraining is wel het minste wat ie moet krijgen. Terugzetten naar het derde team kan ook worden overwogen.

5 gedachten over “Wisselend succes”

  1. Voor wie zich ongerust maakt over hoe in Barendrecht wordt omgesprongen met verliezende eerste bord spelers: wees gerust, het is pure zelfkastijding.

  2. Zowel op http://www.dordrecht.net als bij http://www.tomsschaakboeken.nl wordt bericht dat Kees van ’t Hoff vleugels heeft gekregen. De eerste bordspeler van Barendrecht (zie reactie hierboven) heeft een motiverende uitwerking door Kees aan een punt te helpen. Kees schaakt trouwens op woensdag 20 oktober overdag mee in negende Witten Haen toernooi in Dordrecht. Steeds meer mensen hebben een revanche op hem nodig….

  3. Het doet mij goed dat ik niet zijn enige slachtoffer ben, gedeelde smart is halve smart. Maar ere wie ere toekomt, Kees heeft gewoon heel goed gespeeld en mij na mijn gekke pionoffer in de opening geen kans meer gegeven. Op zijn overwinning valt niets af te dingen. Als ik dan toch moet verliezen tegen mijn oude club, is het wel zo leuk om te zien dat het wat aandacht krijgt in Zwijndrecht en aanpalende Drechtsteden. Ik ben trouwens al door spelers van verschillende verenigingen aan de nederlaag herinnerd, heel attent en goed voor het verwerkingsproces šŸ˜‰

Reacties zijn gesloten.