Viertal gelijk

Afgelopen dinsdag moest niet alleen het eerste team aan de bak, ook het A team ahd werk te verrichten. De uitwedstrijd bij HI Ambacht eindigde in een 2-2 gelijkspel. Bloedeloos was het niet, want geen van de partijen eindigde in remise. Karim en Freek verloren, Ab en Lies wonnen. Ook voor het viertal was dit de laatste ronde. De eindopmaak laat een verdienstelijke 5e plaats voor het debuterende Barendrechtse team zien.

Eén gedachte over “Viertal gelijk”

1. Ik weet niet zo goed waar ik een bericht moet plaatsen, dan maar het laatste op deze mooie website van deze mooie vereniging. Uiteraard alle lof aan het barendrechtse viertal, dat zo mooi zoden aan de dijk zet. De barendrechtse deelname aan Corus was al opmerkzaam vorig jaar, de Corus-uitjes evenzo. Dit jaar met een mooi zevental, als het aan de voorzitter ligt, aan mij en aan hopelijk vele andere barendrechtse schaakenthousiastelingenn gaan we volgend jaar massaal naar Corus.
    Zelf heb ik meegedaan aan Groningen, vele grote toernooien hebben t moeilijk gekregen, maar Corus is er nog, doe mee. Er zijn vele andere leuke toernooien, maar Groningen, weliswaar geen Corus is ook een heel leuk groots opgezet toernooi, dat ook nog steeds bestaat.
    De deelname was leuk, krasse knarren mochten meedoen, sommige waarvan de naam Timman luid, een enkeling uit t barendrechtse met mijn naam. Wat kan ik zeggen, Groningen is niet zo ver.
    Ik meen bij mijn laatste deelname 17 jaar geleden een mooi toernooiboek te hebben ontvangen, er waren toen iig dagelijkse bulletins, maar mijn enthousiasme is vooral na de uitnodiging het toernooiboek te bestellen. Of het gisteren was of eergisteren, vandaag kreeg ik een heel mooi Gronings toernooiboek bezorgd, kleurrijk en verzorgd, met de uitdaging daar nog eens heen te gaan, vooral geschikt voor Krasse knarren en jeugdige spelers.