Maandag 14 september start jeugdschaakseizoen!

Maandag 14 september starten we eindelijk weer met jeugdschaken op de vereniging.

Iedere maandag vanaf 18:40u tot 20:00u zijn kinderen tussen de 6 en 18 jaar van harte welkom op de vereniging. Wekelijks krijgen de kinderen op hun eigen niveau drie kwartier schaaktraining van een schaaktrainer. Daarna worden er onderling schaakwedstrijdjes georganiseerd waar het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

Heb je zin om kennis te maken met de schaaksport dan ben je van harte welkom op onze twee inloopavonden op 14 en 21 september. De schaakruimte bevindt zich op de eerste verdieping van gebouw “het Trefpunt” aan de dr Kuijperstraat 4 in Barendrecht.

Voor meer informatie over het jeugdschaken kunt u een mail sturen naar wedstrijdleider@schaakvereniging-barendrecht.nl

Tot maandag!