Ledenwerfactie Schaakvereniging Barendrecht

Op maandag 31 augustus om 20.00 uur start in ’t Trefpunt (Dr. Kuyperstraat 4, Barendrecht) het nieuwe schaakseizoen van SV Barendrecht. De jeugd zal een week later, op maandag 7 september om 18:45 uur starten en les krijgen volgens het zogenoemde Stappenplan, een door de Schaakbond aanbevolen methode.

Ook dit jaar zal een felle strijd losbarsten om het kampioenschap van de interne competitie. Daarnaast wordt er een snelschaak- en een bekercompetitie gespeeld. Voor de externe competitie, de competitie waarbij we tegen andere regionale verengingen spelen, vormen wij combinatieteams met SV IJsselmonde. Wij spelen dan met 4 achttallen waarbij we in elke regionale klasse zijn vertegenwoordigd.

Het ledental van SV Barendrecht is weer toegenomen en daarmee is SV Barendrecht één van de weinige schaakverenigingen met een groeiend ledenaantal. Er is nog steeds ruimte voor nieuwe leden, van beginners tot en met schaakgrootmeesters. Het eerste halfjaar mag je kosteloos meedoen, zonder verdere verplichting.

Graag verwelkomen we je op één van onze speelavonden om de gezellige schaakambiance te proeven, die zo kenmerkend is voor onze vereniging.
Voor verdere informatie kan je contact opnemen met de voorzitter Tjerk-Peter de Bruijn.