Gemengde berichten

Viertal strijdend ten onder

Op 12 maart speelde het Barendrechtse viertal een thuiswedstrijd tegen het viertal van Oostflakkee. Helaas werd met 1-3 verloren. Winst was er nog wel voor Marcel, maar Hans, Ab en Lies gingen – zo doen althans de verhalen de ronde – strijdend ten onder.

Tweede team boekt eerste overwinning

Op 5 maart boekte het tweede team zijn eerste overwinning van dit seizoen. Het derde van Nieuwerkerk aan de IJssel werd thuis met 5-3 verslagen. Winst was er voor Ab, Tom, Corné en Bart. Leo en Johan speelden remise. Marcel en Roel moesten de eer aan de tegenstander laten.

bart-05032012.jpg

Onze voorzitter clubkampioen

Tijdens de algemene ledenvergadering van 20 februari werden voor diverse prestaties in het voorgaande seizoen bekers uitgereikt. De belangrijkste was voor onze voorzitter Tjerk-Peter. Clubkampioen 2010-2011.

tp-200212.jpg